Известие

Collapse
No announcement yet.

155-ците са на изчезване.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мойта скоро ще направи 18г.Еххх а като се видяхме беше на 15-16г... млада засукана..девствена..
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Мойта скоро ще направи 18г.Еххх а като се видяхме беше на 15-16г... млада засукана..девствена..
      Така е...щото е изкара на пистата.....те тия момичета на околовръстното бързо се скапват...един сезон
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Момчета АЛФА 155 на колкото и години да стане винаги ще се помни и споменава като победител. Мисля, че се е доказала. Много сам горд, че карам и ще карам един наистина великолепен модел на АЛФА РОМЕО.

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Първоначално публикувано от pesho ot vraca Покажи съобщение
          Момчета АЛФА 155 на колкото и години да стане винаги ще се помни и споменава като победител. Мисля, че се е доказала. Много сам горд, че карам и ще карам един наистина великолепен модел на АЛФА РОМЕО.

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Maлцина обаче ще останат
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от pesho ot vraca Покажи съобщение

АЛФА 155 1.8TS 94г.

нищо че моята е в бокса сега - догодина ще е самолет отново и да се надяваме за още мнооогооо хиляди километри!!!
            155 си е класика!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

И малцина ще го оценят... включително и аз.
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

155-ците са на изчезване

Още не ги отписвайте 155-ците,преди около половин година нямаше много много,гледам сега са се появили повечко.Вървят си колите и не се предават
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Тази ми е 3-тата 155...слабост са ми тия 155-ци
                  нямам намерение да се разделям с нея-малка е още, само на 12 години
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

И 5 коли да си купя ,никога няма да продам 155-цата, а и жената не дава!Не съм имал кола, да ме слуша и да ме кефи толкова много!Догодина смятам да и слагам ДВГ 3000 V6 24 от 164 -ка и да си я карам за кеф!
                    sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

Това е страхотна идея !
                      А 155 мисля вече заема достойно място в раздела за легендите от писти и пътища - доказала се е нееднократно, и еднозначно. Има много возила, които биха те пренесли от едно място на друго, но 155 е колата, която ще го направи със стил и абсолютно удоволствие !!!
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ЬПсерютно подкрепям!!! Може и да ни става все по-трудно за подръжка , но това е колата.....
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

155 си е краста отсякъде,имах 1,това лято си взех още една...
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

155 мисля вече заема достойно място в раздела за легендите от писти и пътища - доказала се е нееднократно, и еднозначно. Има много возила, които биха те пренесли от едно място на друго, но 155 е колата, която ще го направи със стил и абсолютно удоволствие !!!

100% истина. Аз също много си харесвам колата и не си давам за друга.И това не е вярно,че малцина ще останат.В Италия си ги карат хората и им се кефят и те като нас.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Айде ся и за класическия раздел чак,споко ве,направо ми се насълзяват очите като ви чета постовете
                              Вдигнете и паметник,недейте така има още 155.Доста обаче сте задружни което е похвално
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                              Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                              X